Content voor Ingelogde Gebruikers

CORONA-CRISIS IN HET LICHT VAN DE TEKENEN DER TIJDEN

FRANK OUWENEEL PUBLICEERT YOUTUBE – FILMS OVER DE CORONA-CRISIS

Frank Ouweneel geeft als inleiding de volgende informatie:

Jezus zegt in Matth. 16 : 2 en 3: Bij het vallen van de avond zegt gij: “Goed weer, want de lucht ziet rood”. En bij het aanbreken van de morgen: “Vandaag ruw weer, want de lucht ziet somber rood”. Het aanzien van de lucht weet gij te onderscheiden, maar kunt gij de tekenen der tijden niet ?

Het nájaar van 2020 is een goed moment om eens na te gaan wat het Woord van God over corona te zeggen heeft en in hoeverre genoemde crisis tot de in de Bijbel genoemde “tekenen der tijden” kan worden gerekend.

Daarom zijn we dankbaar u te kunnen melden dat wij de afgelopen periode onder andere hebben benut voor de voorbereiding van een speciale Thema-Bijbelstudie: “PERSPECTIEF VOOR EEN GEPLAAGDE WERELD”. Deze Bijbelstudie wordt gehouden door middel van een professionele BEAMER – presentatie.

Enkele aandachtspunten die aan de orde zullen komen:

  • de plagen in Egypte als schaduwbeelden van de “tekenen der tijden”
  • Paulus zegt in 2 Tim. 3 : 1: Weet wel dat er in de laatste dagen zware tijden zullen komen
  • Jezus zegt in Luk. 21 : 7 t/m 11 en 26: Er zullen overal pestziekten zijn. De aarde zal geplaagd worden door radeloosheid. De mensen zullen flauwvallen van angst voor de dingen die over de wereld komen
  • een uniek feit in de totale geschiedenis: de gehéle wereld vecht éénsgezind tegen één gezamenlijke vijand, tegen één gezamenlijke macht: het corona-virus
    >>
    Johannes ziet in een visioen in Op. 13 : 1 t/m 12: Ik zag een beest op de troon dat alle macht uitoefende over élk land. De gehele aarde ging het beest met angst achterna en men riep uit: “Wie kan het tegen dit beest opnemen ?”
  • de zonde is de bron van verwoesting, ziekte en dood
  • het evangelie van Gods genade in Jezus

meer informatie:
https://www.frankouweneel.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.